NOR CURIER 930X122

amenda

Atenție, șoferi! Aceste nereguli vă pot costa scump!

Atenție, șoferi! Aceste nereguli vă pot costa scump!

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Codul Rutier a fost schimbat, după ce Guvernul României a adoptat o hotărâre prin care a fost modificat și completat Regulamentul de aplicare a Ordonanței de Urgență privind circulația pe drumurile publice din țară.

Conform noilor reguli, șoferul care este prins de polițiștii rutieri că circulă cu un autovehicul ale cărui becuri sunt arse, nu funcționează corespunzător ori nu sunt omologate, riscă să fie sancționat potrivit normelor în vigoare, scrie Gândul.ro.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

Menționăm faptul că, deși anul acesta punctul de amendă a fost plafonat la 145 de lei, totuși acest lucru nu înseamnă și că amenda este mică.

Astfel, conform Codului Rutier, șoferii care vor fi prinși de polițiști că circulă cu autovehicule cu probleme la sistemul de iluminare riscă să primească o amendă între 870 și 1.160 de lei.

Mai multe detalii AICI.

Sursa Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90