Donaris 930 x 122

soferi

Atenție, șoferi! Amendă și ridicarea mașinii!

Atenție, șoferi! Amendă și ridicarea mașinii!

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Măsuri pentru siguranța și fluidizarea traficului rutier.

Citiți și: Schimbări majore în Codul Rutier! Se anulează permisul acestor șoferi

Astăzi, 13.05.2022, Primăria Municipiului Piteşti a decis montarea de indicatoare rutiere cu semnificația „Oprirea interzisă” și plăcuțe adiționale „Ridicare autovehicule” pe Calea Craiovei, tronsonul cuprins între Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Argeș și Pasaj „Maria Teiuleanu”.

Acţiunea a fost realizată de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării din Comisia de Circulație din data de 20.04.2022, în scopul fluidizării traficului și reducerii riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Ionuț spune:

    Am văzut,la noi orice minune tine 3 zile, după aceea nimeni nu mai respectă nici o regulă! Pe Str. Eroilor nu se respectă semnificația indicatoarelor rutiere oprirea interzisă,la intrarea pe Str. Banat,în Găvana lângă shaorma,etc ,etc.

  • Sorin spune:

    Nu se respecta nimic pe nicaieri cu exceptia centrului acolo s politisti gramada locali prin cartiere nimic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3