EcoMoto 930×122

atentionare

Atenționare pentru șoferi! Cum se circulă pe cele mai importante drumuri

Atenționare pentru șoferi! Cum se circulă pe cele mai importante drumuri

Citiți și: Noi norme rutiere! Toți șoferii trebuie să știe!

Șoferii trebuie să fie atenți dacă pornesc azi la drum.

Condițiile meteo nefavorabile din țară pot favoriza producerea de evenimente rutiere.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează care este situația pe drumurile din țară în această dimineață.

Astfel, având în vedere vizibilitatea redusă, ninsoarea și viscolul puternic, a fost instituită restricție de circulație pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 24B, între localitățile Albița-Huși, județul Vaslui.

Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Din cauza ninsorii, a fost instituită restricție de circulație pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone  pe DN 28, între localitățile Cozia și Răducăneni, județul Iași.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, carosabilul fiind acoperit parțial cu zăpadă, dar fără a fi impuse restricții de trafic, pe drumuri din mai multe județe.

Este vorba despre: Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Covasna, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Vaslui și Vrancea.

Se circulă în condiții de iarnă, acționându-se cu utilaje pentru deszăpezire.

De asemenea, sunt condiții de formare a poleiului pe mai  multe artere rutiere din județele Brăila, Buzău și Maramureș. Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

În județele Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, dar și în București, sunt precipitații sub formă de ploaie. Carosabilul este umed.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, A1 Sibiu-Deva și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil umed.

Sunt tronsoane unde plouă. Vizibilitatea este bună. Iar valorile de trafic sunt reduse.

Foto: Descriptiv/pixabay

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90