930×122 CAPRA 5

jupiter city

AU FURAT DIN VIVO! PITEȘTI. DOSARUL, LA PARCHET

Au furat din Vivo! Pitești. Dosarul, la Parchet. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie – septembrie 2018, 8 persoane, toate din București, ar fi sustras diverse bunuri din magazine vestimentare situate în două centre comerciale din municipiul Pitești. Totodată, aceștia sunt bănuiți că, pentru a-și asigura scăparea, ar fi agresat personalul de pază al unuia dintre magazine.

Potrivit informațiilor noastre, indivizii ar fi furat din centrele comerciale Vivo! Pitești și Jupiter City.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

De asemenea, vă reamintim, în magazinul H&M din Vivo! Pitești, suspecții ar fi agresat paznicul, care și-ar fi dat seama că indivizii sunt veniți să fure.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 21.000 de lei.

”Pentru probarea activității infracționale a celor în cauză, în dimineața zilei de 4 octombrie 2018, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București la locuințele celor în cauză. Subiectul, pe larg, AICI.

În urma perchezițiilor polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare susceptibile a fi sustrase, precum și mai multe dispozitive susceptibile a fi folosite pentru dezactivarea sistemelor de alarmă instalate pe articole vestimentare.

În urma acțiunii, două dintre persoanele cercetate au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, față de o persoană a fost dispusă continuarea cercetărilor în arest la domiciliu, iar față de alte trei persoane a fost dispusă continuarea cercetărilor sub control judiciar.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de terminare a umăririi penale, emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată a celor opt inculpați.”, transmite Poliția Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90