930 x122 grota rece

investigații criminale

UPDATE: PAZNIC AGRESAT ÎN VIVO! PITEȘTI

UPDATE 3: A mai fost identificat și condus la audieri încă un bărbat, bănuit de aceleași infracțiuni, precizează Poliția Argeș. Din totalul de 7 persoane conduse la audieri, 4 (doi bărbați și două femei) au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Trei persoane, doi bărbați și o femeie, vor fi cercetate sub control judiciar, ne-a transmis sursa citată.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

UPDATE 2: În urma perchezițiilor, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au identificat și ridicat pentru continuarea cercetărilor mai multe articole vestimentare susceptibile a fi fost sustrase. De asemenea, polițiștii au găsit mai multe dispozitive susceptibile a fi fost folosite pentru dezactivarea sistemelor de alarmă instalate pe articolele vestimentare furate.

Șase persoane bănuite de furt calificat și tâlhărie au fost duse la sediul Poliției Municipului Pitești pentru audieri.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

UPDATE 1: Paznic agresat în Vivo! Pitești. Persoanele la care au avut loc perchezițiile din această dimineață ar fi furat din centrele comerciale Vivo! Pitești și Jupiter City.

În magazinul H&M din Vivo! Pitești, suspecții ar fi agresat paznicul, care și-ar fi dat seama că indivizii sunt veniți să fure.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, fac la această oră trei percheziții la persoane bănuite de furt calificat și tâlhărie.

Perchezițiile au loc în București, la locuințele unui număr de 7 persoane.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie-septembrie 2018, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din magazine vestimentare situate în două centre comerciale din Pitești.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că, pentru a-și asigura scăparea, ar fi agresat personalul de pază al unuia dintre magazine.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 21.000 de lei.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90