New Profesional Consult 930 x 122

arestați

politiaarges_arestarehackeri

AU ÎNCERCAT SĂ SCAPE DE ÎNCHISOARE, DAR TOT AU FOST ÎNCARCERAȚI

Mai multe mandate au fost puse în executare de poliţiştii argeșeni în ultimele zile.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești pe numele unui bărbat de 51 de ani  (Costel Stănescu), din municipiul Pitești, condamnat la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost încarcerat.

Citiți și: Poți face pușcărie dacă ai asta în mașină!

3 ani, 8 luni și 10 zile pentru înșelăciune

Și poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 35 de ani (Florin Șerban) de 35 de ani, condamnat la executarea pedepsei închisorii pe perioada de 3 ani, 8 luni și 10 zile pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

„Cel în cauză a fost încarcerat”, precizează IPJ Argeș.

Condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis 

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov  au pus și ei în executare un mandat emis de Judecătoria Pitești pe numele unui bărbat din Budeasa, condamnat la un an de închisoare (Costel Paul Carabițeanu) pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat.

Patru ani de închisoare pentru tentativă de omor

Și poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș  au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 30 de ani (Alexandru Pristavu), din Corbeni, condamnat la patru ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Și acesta a fost încarcerat.

Un an și patru luni de închisoare pentru ultraj

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au pus și ei în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

„Este vorba de un mandat emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 46 de ani, din Tigveni, condamnat la un an și 4 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, precizează IPJ Argeș.

Cel în cauză (Gheorghe Joița) a ajuns după gratii.

Foto: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90