930×122 CAPRA 5

avertizare nowcasting

Avertizare de vreme severă imediată pentru județul Argeș

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o atenţionare nowcasting Cod galben de ceață pentru 20 de judeţe din țară, inclusiv județul Argeș.

Citiți și: Ceață și trafic îngreunat pe A1 București-Pitești

Potrivit ANM, este vizată zona joasă a județului. Aici, ceața va determina reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m.

Atenționarea este valabilă astăzi, 24 noiembrie, de la ora 06:40, până la ora 10:00.

Citiți și: Atenționare de vreme severă imediată. Din nou!

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

De asemenea, și centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață se circulă în condiții de ceață densă pe autostrada A1 București-Pitești, cu vizibilitate sub 200 de metri, între kilometrii 11-64, respectiv sub 100 de metri, pe tronsonul kilometric 64-106.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă pe timp cețos, să acorde mare atenție tuturor manevrelor pe care le efectuează, să mărească distanţa de siguranță între vehicule, să folosească luminile de ceață şi să evite depășirile periculoase. Iar dacă se deplasează în zonele de munte, să aibă autovehiculele echipate cu anvelopele de iarnă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 POSADA 3