930×122 CAPRA 5

alertă anm

Alertă ANM de vreme severă imediată în Argeș

Alertă ANM de vreme severă imediată în Argeș

Citiți și: Se întorc ninsorile! Alertă de vreme rea și fenomene extreme

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp o avertizare nowcasting cod galben de vreme rea pentru mai multe localități din județul Argeș.

Este vorba despre localitățile: Curtea de Argeș, Bascov, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Corbeni, Coșești, Corbi, Vedea, Mușătești, Mălureni, Merișani, Budeasa, Dârmănești, Micești, Tigveni, Șuici, Domnești, Arefu, Cocu, Valea Danului, Uda, Ciofrângeni, Băbana, Valea Iașului, Cepari, Cuca, Cotmeana, Brăduleț, Sălătrucu, Morărești, Drăganu, Nucșoara, Cicănești, Ciomăgești, Poienarii de Argeș.

Citiți și: Argeș. Alertă meteo pentru aceste localități. Vine furtuna!

Potrivit meteorologilor, în aceste zone se vor semnala local averse care vor acumula peste 20…25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat grindină de mici dimensiuni.

Avertizarea este valabilă în intervalul orar 15:45 17:00.

Alertă ANM de vreme rea și pentru alte două județe din țară

De asemenea, și județele Arad şi Hunedoara se află sub avertizare nowcasting cod portocaliu de averse torențiale.

Reamintim că meteorologii au actualizat și prognoza meteo pentru perioada 29 mai – 26 iunie. Potrivit acestora, vremea se va menține instabilă în mare parte a teritoriului.

Subiectul pe larg, AICI – A fost actualizată o nouă prognoză meteo. Cum va fi vremea în iunie

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90