Donaris 930 x 122

atentionare

Atenționare de vreme severă imediată. Din nou!

Atenționare de vreme severă imediată. Din nou!

Citiți și: Iarna revine în peisaj! Vreme extremă cu ninsori și zăpadă viscolită!

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată. Interval de valabilitate: 25 iunie, ora 12:00 – 26 iunie, ora 23:00

Zone afectate: toată țara

Citiți și: Atenție: Anunț de vreme severă IMEDIATĂ! Ce se întâmplă!

În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va extinde astfel încât în toate regiunile vor fi perioade cu vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși local 20…40 l/mp.

COD PORTOCALIU

Fenomene vizate: vijelii puternice, grindină, cantități de apă  importante

Interval de valabilitate: 25 iunie, ora 14:00 – 26 iunie, ora 06:00

În intervalul menționat, în Maramureș, Transilvania, Oltenia, Banat, Crișana, vestul și nordul Munteniei și al Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Vor fi vijelii puternice, intensificări ale vântului cu rafale de peste 80…100 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină de medii și mari dimensiuni.  Aversele vor fi torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși local 35…50 l/mp și izolat, îndeosebi în vest, centru și la munte, 70 l/mp.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90