NOR CURIER 930X122

program

Azi începe un nou Program Rabla!

Azi începe un nou Program Rabla!

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

Programul Rabla Local, prin care pot fi casate maşini mai vechi de 15 ani fără obligaţia de a cumpăra una nouă, începe vineri, 21 aprilie, adică azi.

,,În perioada 21 aprilie 2023, ora 10:00 – 28 aprilie 2023, ora 23:59, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) organizează sesiune de înscriere în aplicația informatică a unităților administrativ-teritoriale care doresc să participe în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate.”, a transmis Administrația Fondului pentru Mediu.

Citiți și: Anunț important pentru toți angajații!

Potrivit acestora, după publicarea rezultatelor analizei cererilor depuse de unitățile administrativ-teritoriale, încheierea contractelor de delegare încheiate de Administrația Fondului pentru Mediu cu unitățile administrativ-teritoriale și publicarea pe site-ul www.afm.ro a listei cu UAT-urile care au încheiat contracte de delegare, AFM va publica pe site anunțul de deschidere a sesiunii de înscriere pentru solicitanții persoane fizice și sumele alocate.

Rabla Local este programul prin care românii pot casa maşini mai vechi de 15 ani, fără obligaţia de a cumpăra una nouă, primind la schimb suma de 3.000 lei.

Detalii, AICI

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin Cazacu spune:

    Mai bine ca toate fondurile bănești pentru prima de casare în programul ,,Rabla” sa se dea la Primarii, asta pentru a primii proprietarul banii, astfel se elimina o șpagă ascunsa, apoi singur cu toți bani primiti și diferența, sa se duca să își poată alege o mașină.
    Deasemenea sa fie interzisa vinderea mașinilor mai vechi de 15 ani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90