NOR CURIER 930X122

parcari

BALAMUC PE STRADA ARMAND CĂLINESCU

Balamuc pe strada Armand Călinescu. În această dimineață, în jurul orei 10.45, piteștenii care au trecut prin zona centrală a orașului, mai exact pe strada Armand Călinescu, au avut o problemă serioasă.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Trotuarul din fața Colegiului Național ”I.C. Brătianu” era sufocat de mașini. Așa că pietonii fie au făcut slalom printre mașinile parcate (dacă au reușit), fie au mers pe carosabil – ceea ce a însemnat un real pericol.

Așa cum precizează si reprezentanții Poliției Locale Pitești, lipsa locurilor de parcare din oraș este o adevărată problemă. Asta nu înseamnă, însă, că șoferii au dreptul să blocheze trotuarele, ca și în acest caz.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Facem apel către Poliția Locală Pitești să ia măsuri și în această situație. Vă reamintim că în ultimele zile mai mulți șoferi au fost amendați după ce au blocat accesul pietonilor pe o stradă din cartierul piteștean Găvana. Amănunte AICI și AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90