NOR CURIER 930X122

gavana

(VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ TAIE ÎN CARNE VIE ÎN GĂVANA

Agenți ai Poliției Locale Pitești au acționat și astăzi pe strada Mircea Eliade din cartierul Găvana. După cum v-am anunțat ieri, piteștenii care locuiesc pe această stradă se declară nemulțumiți că trotuarele sunt ocupate de mașini. Amănunte puteți citi AICI.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto), în această după-amiază, din același motiv, au fost amendați alți patru șoferi. Sancțiunile au fost cuprinse între 580 și 725 de lei. Detalii despre amenzile date ieri pe strada Mircea Eliade, AICI.

Ca și ieri, Aristănțoiu precizează că Poliția Locală va acționa în toate zonele din Pitești și face un apel către șoferi: ”Cunoaștem problema locurilor de parcare din oraș, însă rugăm șoferii să dea dovadă de respect și să încerce să nu ocupe trotuarul în totalitate, pentru a evita amenzile.”

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Șoferii amendați au fost revolați din cauza amenzilor primite. Nemulțumirea lor vine din faptul că municipalitatea nu găsește o soluție pentru a rezolva, măcar în parte, deficitul de locuri de parcare. Echipa de teren a ePitești a fost la fața locului. Iată imaginile:

În condițiile în care strada Mircea Eliade nu are suficiente locuri de parcare, municipalitatea a permis construirea unei clinici medicale în zonă. Unde parchează clienții? Mai mult decât atât, pe această stradă ar urma să fie construit și un bloc de locuințe. Detalii, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90