New Profesional Consult 930 x 122

explozie

Bărbat grav rănit în urma unei explozii! Ce spune Poliția

Explozie într-o gospodărie! Intervenție de urgență

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Update 3

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a stabilit cauza probabilă care a dus la explozie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este formarea de amestecuri explozive, ca urmare a manipulării defectuoase a buteliilor de gaz în spații închise.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Update 2

Poliția Argeș transmite:

,,În dimineața zilei de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi suferit leziuni ca urmare a unei explozii ce a avut loc la camera centralei termice a imobilului său din comuna Priboieni.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, pentru asigurarea sprijinului necesar echipajelor de prim ajutor și de stingere.

Din primele verificări a rezultat că persoana în cauză, bărbat de 67 de ani, ar fi suferit leziuni ca urmare a unei deflagrații provocată de manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de voiaj, în camera centralei termice din locuința acestuia.

Bărbatul în cauză a suferit arsuri, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză urmează să fie întocmit un dosar penal conform art. 196 și 255 din Codul Penal.”

Update 1

Este vorba despre o explozie urmată de incendiu, flăcările manifestându-se în camera centralei a unei case, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a preluat o victimă care prezintă arsuri pe corp, în sprijinul acestuia intervenind și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Știre inițială

O explozie s-a produs, cu puțin timp în urmă, într-o gospodărie din comuna Priboieni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, explozia a izbucnit în camera centralei.

Pompierii intervin de urgență pe strada Principală din comună.

În urma exploziei ar fi și o victimă, anunță ISU.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90