NOR CURIER 930X122

accident

BĂUT, A UCIS DIN CULPĂ O FEMEIE ÎN PITEȘTI. ȘOFER, LA PUȘCĂRIE

Șoferul care în luna decembrie 2016 a produs un accident mortal pe varianta Trivale – Găvana din Pitești a fost ieri încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

În vârstă de 63 de ani, din Pitești, șoferul, Villi Cohanoschi, a fost condamnat de Judecătoria Pitești la 2 ani și 3 luni de închisoare pentru ucidere din culpă.

Potrivit Poliției Argeș, în seara zilei de 21 decembrie 2016, piteșteanul, care conducea băut un Fiat Punto, a intrat în plin cu autoturismul pe contrasens într-un Chevrolet Spark, la volanul căruia se afla o femeie din Pitești.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Asta după ce anterior producerii tragediei, în aceeași seară, bărbatul provocase un alt accident, fără victime, tot în Pitești, la intersecţia străzilor Schitului și Nicolae Labiş. Nu a rămas la locul accidentului, a mers mai departe, iar pe varianta Trivale – Găvana a produs accidentul mortal.

În urma accidentului de pe varianta Trivale – Găvana, a fost nevoie inclusiv de intervenția unui echipaj de la descarcerare pentru ca victima, în vârstă de 50 de ani, să fie scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului pe care îl conducea. Piteșteanca a murit la scurt timp după aceea, la Spitalul Județean de Urgență.

Amănunte despre accident puteți citi AICI. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3