930 x122 grota rece

tentativă de viol

Beat, a intrat în toiul nopții în casa unei bătrâne. A bătut-o și a încercat să o violeze

Un argeșean a ajuns pe mâna Poliției după ce a bătut și a încercat să violeze o bătrână.

Citiți și: Argeș: A încercat să violeze o femeie de 73 de ani

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor violare de domiciliu și tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Ungheni.

Citiți și: Monstru cu chip de om! Unchiul a încercat să-și violeze nepoata de 13 ani

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 21 mai a.c., în jurul orei 22.00, fiind sub influența alcoolului, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei de 76 de ani, din Ungheni, pe care ar fi agresat-o fizic, cu intenția de a o viola.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Stiri din Cluj

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90