Donaris 930 x 122

tentativă de viol

Monstru cu chip de om! Unchiul a încercat să-și violeze nepoata de 13 ani

Argeș: Unchiul a încercat să-și violeze nepoata de 13 ani. Tatăl fetei: „A venit plângând la mine”

Citiți și: ŞI-A DORIT O FEMEIE DE 61 DE ANI

Întâmplarea a avut loc în satul Băila, din comuna argeșeană Leordeni.

BUNICA, TATĂL ȘI MĂTUȘA FETIȚEI POVESTESC CE S-A ÎNTÂMPLAT

Bunica fetei: „A intrat în casă peste ea, ce i-a făcut nu știu, a venit plângând la mine. Fetița era singură în casă (…)”

Citiți și: (VIDEO) CĂUTAT DE POLIȚIA PITEȘTI! ACUZAȚIE GRAVĂ. AVEȚI INFORMAȚII?

Tatăl fetei: „A venit plângând la mine. Nu știu nimic. A venit noaptea și s-a băgat în pat lângă ea. E cumnatul meu (…)”

Mătușa fetei (soția inculpatului): „Eu am plecat, pentru că mă certasem cu el (n.r. unchiul care a încercat să-și abuzeze nepoata), mă bătuse. Eu după ce l-am lăsat în casă, cică s-ar fi dus pe timp de noapte peste fata cumnatei mele. Și mai mult de atât nu știu ce a făcut. (…)

Copilul l-am găsit țipând cu asta bătrână în curte. Am sărit, mai mult de atât n-am avut ce să-i fac. Nu apucase (n.r. să o violeze), decât s-a dus peste ea în casă.

 

Video – Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, transmite:

 

 

„În ziua de 11 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Leordeni.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii decembrie 2021, în timp ce se afla la domiciliul său, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede, dar și prin constrângere fizică și psihică.

De asemenea, din luna decembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi manifestat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra minorei.

În ziua de 11 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.”

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570 X 90 CAPRA 3