Donaris 930 x 122

băuturi alcoolice

BIRT SĂTESC, AMENDAT CU 10.000 DE LEI PENTRU CĂ A ÎNCĂLCAT ORDONANȚELE MILITARE

Sutele de acțiuni desfășurate în weekend de IPJ Argș – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Poliția Municipiului Pitești și Serviciul Transporturi Argeș, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale – în zonele cu afluență mare de persoane (piețe, gări, autogări, complexe comerciale, parcuri) s-au încheiat și cu amenzi în rândul agenților economici.

Citiți și: Argeș. Pofta de alcool l-a împins la păcat!

Poliţiştii Secţiei Rurale Stâlpeni, spre exemplu, au depistat un administrator al unei societăți comerciale care i-a servit băuturi alcoolice unui client, deși acest lucru este interzis potrivit Ordonanței Militare nr. 1 din 18 martie 2020, art. 1, alin. 1.

„Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 de lei, conform O.U.G. 1/1999R privind starea de urgenţă”, informează IPJ Argeș.

Citiți și: MINISTRUL VELA ȘI-A PUS ÎN CAP POLIȚIȘTII LOCALI

Obiectivul acțiunilor desfășurate în weekend a fost „însușirea de către administratorii persoanelor juridice a măsurilor preventive, prin adresarea de către aceștia de recomandări și luarea unor măsuri care să asigure respectarea de către cetățeni a păstrării unei distanțe de siguranță pentru evitarea eventualei transmiteri a coronavirusului, dar și pentru verificarea părăsirii domiciliului doar pentru motive justificate și depistarea eventualelor persoane care încalcă măsurile de izolare la domiciliu”, după cum precizează IPJ Argeș. (Foto, descriptiv: www.b1.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3