930 x122 grota rece

actiune

Bișnițarii de mașini second-hand, în vizorul celor de la Antifraudă

Bișnițarii de mașini second-hand, în vizorul celor de la Antifraudă

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Agenția Națională de Administrare Fiscală va declanșa în perioada următoare controale în comerțul cu mașini second-hand aduse din alte state UE, precizează instituția pentru publicația Profit.ro.

În contextul operaționalizării protocolului încheiat între ANAF și RAR, vor fi valorificate în plan fiscal informațiile referitoare la autovehiculele rulate ce fac obiectul unor achiziții intracomunitare, fiind create condițiile unor analize și controale orientate pe detectarea și stoparea timpurie a cazurilor de fraudă.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Antifrauda va avea însă acțiuni și în alte domenii de activitate, mai transmite sursa citată. Sunt vizate, printre altele, platformele de livrare sau companiile de transport alternativ.

Mai multe informații pe marginea subiectului, AICI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Nu fac nimic. Din 2007 de când am intrat in UE nu se plătește TVA la mașini ganditi-va câți bani pierde statul anual. Acum au făcut treaba cu RAR dar se aduc in continuare mașini pe Bulgaria,Ungari etc.și tot nu se plătește TVA. Dovada plății TVA la înmatriculare și gata ai terminat tot. Dar nu vor ca au și ei vânzătorii lor și ,sifoanele’ lor

  • Mihai spune:

    Problema e la înmatriculare nu la Bișnițari. Face-ți o lege clară cu plata TVA la înmatriculare și gata,dar nu se vrea, cine mai cumpara toate vechiturile din Germania dacă am avea legi clare. O țara de prosti pupincuristi și sifoane

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90