Donaris 930 x 122

colegiu militar

Bravo ei! Tânăra de la Colegiul Militar cu care se mândrește Argeșul!

Argeșeanca Erika-Andreea Popa, originară din Mioveni, a intrat în atenția reprezentanților Ministerului Apărării Naționale. Tânăra, pe care v-am prezentat-o și noi în urmă cu 2 luni, este elevă a Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza.

Citiți și: Mândria Argeșului! Sportivă de performanță, admisă la Colegiul Militar!

Este campioană model, iar reușitele ei au fost prezentate și pe pagina de Facebook a Ministerului.

Iată:

Citiți și: MIOVENI: ÎNCEPE CAMPIONATUL NAȚIONAL DE OINĂ

„Elevă cantemiristă, campioană la oină

Erika-Andreea Popa este elevă în clasa a IX –a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” și este foarte motivată să ducă la îndeplinire tot ceea ce și-a propus.

Începutul vieții de licean militar nu a fost unul ușor pentru Erika, după cum ea însăși ne-a mărturisit, dar a reușit să treacă cu brio peste toate provocările care i-au ieșit în cale.

Face parte din echipa de volei a colegiului și continuă să promoveze sportul nostru național.

A pășit pe drumul performanțelor în urmă cu trei ani, când a ales să activeze în cadrul clubului „CS Dacia Mioveni 2012”, secția oină.

A participat la numeroase competiții și a obținut multe distincții, ultimele dintre ele venind de la Campionatul Național de Junioare I și II în sală, Locul I, și de la Campionatul Național de Senioare în sală, Locul II.

Este mândră de toate reușitele de până acum și spune că acestea necesită multă muncă și ambiție din partea ei și a fetelor din echipă.

Felicitări, Erika, și mult succes în continuare!”

Foto:

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3