New Profesional Consult 930 x 122

bucuresti

SPORTIVELE DIN MIOVENI AU PROMOVAT OINA

În perioada 25-28 februarie în cadrul Târgului de Turism al României, desfășurat în Bucureşti, Federaţia Română de Oină a organizat o campanie de promovare a sportului nostru naţional. Astfel, în spaţiul rezervat Federaţiei a fost amenajat un teren de oină, teren pe care au avut loc demonstraţii pentru toţi cei prezenţi.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Trimișii celor mai importante companii de turism din ţară şi străinătate au apreciat vineri, 26 februarie, şi lotul de oină din Mioveni-Argeș, care a reprezentat cu cinste oraşul şi clubul.

Lotul a fost format din 8 sportive de la CS Dacia Mioveni 2012, însoţite de reprezentantul secţiei de oină a clubului, Dumitru Voiculescu, şi de antrenorul Filofteia Dumitru. Sportivele din Mioveni au făcut demonstraţii din jocul de oină şi au invitat la stand vizitatorii târgului, reuşind să contureze perfect portretul secţiei de oină a clubului din Mioveni.

Citiți și: Descoperire macabră pe un câmp lângă Autostrada București – Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3