NOR CURIER 930X122

argeș mall

Breaking. Data deschiderii OFICIALE a celui mai mare Mall din Argeș!

Breaking. Data deschiderii OFICIALE a celui mai mare Mall din Argeș!

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județul Argeș, își deschide porțile pe 25 aprilie

Branduri internaționale și naționale în premieră pentru comunitatea locală, dar și multe alte surprize îi așteaptă pe clienți la deschiderea Argeș Mall.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

Noul centrul comercial va dispune de:

– un hipermarket Carrefour modern,

– food court generos cu restaurante variate,

– terasă cu design spectaculos și multe altele.

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, cu o vastă experiență în construcția și managementul centrelor comerciale, va deschide pe 25 aprilie Argeș Mall, marcând astfel inaugurarea celui mai mare și modern centru comercial din județ.

Citește și: Premieră în presa Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă

Cu o suprafață construită de peste 77.000 mp, desfășurată pe două etaje, și aproximativ 2.000 de locuri de parcare, centrul comercial va pune la dispoziția argeșenilor, pe lângă brandurile fashion mult așteptate în oraș, un hipermarket Carrefour modern, un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de sport de aproximativ 1.000 mp, o zonă de luat masa generoasă, cu un design spectaculos de tip grădină interioară, de peste 3.500 mp și cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri, precum și o terasă exterioară cu peste 250 de locuri cu panoramă către Lacul Prundu.

Citește și: Multe locuri de muncă disponibile în Argeș Mall

Argeș Mall va fi o destinație de shopping regională care se adresează tuturor categoriilor de vârstă și interese, cu un design inovativ care îi va surprinde în mod plăcut pe toți cei care îi vor trece pragul.

Ușor accesibil din Bulevardul Republicii și din Strada Târgul din Vale, noul centru comercial va găzdui numeroase magazine în premieră pentru județul Argeș: Peek & Cloppenburg, Douglas, JD Sports, Mango, Maxipet, Mohito, Smyk All for Kids, TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, Il Passo, dar și o selecție de branduri internaționale și naționale: Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărturești, C&A, CCC, Cocodrillo, Colin’s, Deichmann, DM, Esența Plant, Flanco, Gerovital, Gryxx, Help Net, Hervis, Inmedio, Intersport, Kultho, KVL, LC Waikiki, Lensa, Marelbo, Meli Melo deco, Mizar, Motivi, New Yorker, Nissa, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Pepco, Sephora, Splend’or, Sport Vision, Sportissimo, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Xpress.

Zona de food-court și entertainment, situată la etajul centrului comercial, va găzdui operatori noi pentru județul Argeș precum:

Burger King, Cartofisserie, Chopstix, Fryday, Juba Café, Popeyes, Puii Mei, Sheriff Real Food, dar și o selecție de nume cunoscute deja publicului local: Dolcesco, Inmedio, Jerry’s Pizza, KFC, Mayore, McDonald’s, Mesopotamia, Pizza Bonita, Pizzeria Sapori, restaurantul Grota Rece, Spartan, Starbucks, Uncle John, precum și Elite Slots Casino.

Argeș Mall va oferi clienților săi facilități pentru agrement concepute pentru familii și nu numai (zone de relaxare, loc de joacă, parc, sală de fitness, cazino, cafenele, etc.), dar și un portofoliu extins de servicii:

Breaking. Data deschiderii OFICIALE a celui mai mare Mall din Argeș!

– servicii bancare (Banca Transilvania),

– amanet și exchange (Avangard, Money Gold),

– pet shop (Fressnapf și Maxipet),

– optică (Lensa, Optiblu),

– curățătorie (Mura my laundry),

– farmacie (Hiperfarmacia Dr Max și Help Net),

– plafar (Esența Plant),

– dar și servicii de telefonie (Orange și Vodafone), precum și multe altele.

Argeș Mall este un proiect de regenerare urbană, prin reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare din sudul Piteștiului într-un proiect comercial complex.

Acesta include un parc generos de-a lungul străzii Târgul din Vale și o pasarelă pietonală și auto care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Valoarea investiției în centrul comercial ajunge la peste 100 milioane de euro.

Din suma totală, opt milioane de euro reprezintă investiția în infrastructură.

Astfel, comunitatea locală va beneficia de o conexiune facilă cu alte zone din oraș, dar și de reducerea aglomerației din zonă și îmbunătățirea traficului.

De asemenea, centrul comercial își evidențiază angajamentul față de mediul înconjurător prin stațiile de încărcare pentru autovehicule electrice, amplasate strategic în parcare. Aceste stații de încărcare moderne reprezintă un pas semnificativ către viitorul sustenabil, oferind clienților posibilitatea să își alimenteze vehiculele, în timp ce se bucură de cumpărături.

Argeș Mall este situat în Pitești, foarte aproape de centrul orașului, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 37.

Începând din data de 25 aprilie, programul de funcționare va fi zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și 08:00 – 22:00 pentru clienții hipermarketului Carrefour.

Accesul se poate face atât pietonal, cât și auto sau prin transportul în comun.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii companiei activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație de neegalat cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 300 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Pentru mai multe detalii, accesați:

www.primekapital.com

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3