930 x122 grota rece

a1

Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

Selly, faimosul YouTuber român, prins cu viteză excesivă pe Autostrada A1.

Într-o intervenție neobișnuită, dar necesară, forțele de ordine au reușit să tempereze ardoarea vitezomană a cunoscutului YouTuber român, Selly.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Tânărul influencer, care se bucură de o uriașă popularitate pe platforma de video-sharing, cu peste trei milioane de abonați, a fost surprins de radarul poliției.

Acesta rula cu o viteză de peste 230 km/h pe segmentul de autostradă A1, București – Pitești.

Într-un efort de a promova siguranța rutieră și de a sancționa comportamentele iresponsabile la volan, polițiștii au decis să îi suspende permisul de conducere lui Selly. Patru luni va rămâne fără permis acesta.

Pe lângă această măsură, influencerul a fost și amendat cu suma de 3300 de lei.

Aceasta este o pedeapsă pecuniară semnificativă care reflectă gravitatea faptei sale.

Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

Vestea a stârnit un val de reacții în rândul comunității online, unde Selly este o figură extrem de urmărită și apreciată.

Mulți dintre fanii săi, în special tinerii, văd în această situație o lecție importantă despre responsabilitățile ce vin odată cu notorietatea, dar și despre importanța respectării regulilor de circulație pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Mesajul autorităților

Autoritățile profită de acest incident pentru a reitera mesajul că nimeni nu este mai presus de lege!

Totodată, siguranța pe drumurile publice este o prioritate absolută.

„Acest caz ar trebui să servească drept un exemplu clar că indiferent de statutul social sau de popularitate, regulile de circulație trebuie respectate cu strictețe pentru binele colectiv”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Rutiere.

Concluzii

Incidentul cu Selly vine să reamintească tuturor că viteza excesivă pe drumurile publice reprezintă una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere.

Adesea, acestea, au consecințe tragice.

Este esențial ca toți șoferii, indiferent de notorietatea sau influența lor socială, să se conformeze limitelor de viteză și să adopte un comportament responsabil la volan, pentru siguranța proprie și a celorlalți participanți la trafic.

Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90