930×122 CAPRA 5

anchetată

Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

O femeie de 87 de ani este cercetată într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Este acuzată că a vândut canabis și cocaină cu suma de 1.700 de lei la fiecare tranzacție.

Citiți și: Restricții pentru șoferi pe un drum extrem de circulat!

Femeia își ajuta cei doi nepoți.

Poliția Română oferă detalii despre acest caz:

La data de 29 februarie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, trei persoane (membre ale aceleiași familii), dintre care una aflată în executarea unei pedepse privative de libertate, ar fi constituit un grup infracțional organizat.

Având ca scop săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Și ar fi efectuat, în perioada iunie 2023 – februarie 2024, activități de coordonare, colaborare și sprijinire în cadrul grupului.

Precum și activitățile de deținere, transport și vânzare de droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină), în județul Ialomița.

În realizarea aceleiași rezoluții infracționale, la indicațiile și sub coordonarea celorlalți doi membri ai grupului, o femeie ar fi comercializat cantități de canabis și cocaină, cu 1.700 de lei, la fiecare tranzacție.

În urma unei percheziții domiciliare efectuate, la data de 29 februarie a.c., în comuna Misleanu, au fost descoperite și ridicate 22 de pungi din plastic transparent.

Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

Conțineau aproximativ 2,4 kilograme de canabis. Dar și 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă.

Cu privire la femeia cercetată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Asta având în vedere vârsta înaintată a acesteia (87 de ani) și starea de sănătate specifică etății.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Biroului Tehnic Criminalistic al D.I.I.C.O.T.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul unui echipaj al grupei canine din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu un câine specializat în depistarea substanțelor stupefiante.

Și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3