NOR CURIER 930X122

bust

NICOLAE DOBRIN

BUSTUL LUI DOBRIN, LA INTRAREA ÎN STADIONUL DIN TRIVALE

Bustul marelui fotbalist argeşean Nicolae Dobrin va fi amplasat la intrarea principală a stadionului din Trivale care îi poartă numele.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Anunţul a fost făcut astăzi de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc. „Fac de pe acum anunţul ca să nu fie apoi interpretări că demolăm statuia sau mai ştiu eu ce… Vom amplasa bustul lui Dobrin la intrarea principală din stadion. Toţi cei care vor intra la meciuri vor da ochii cu el.”, a spus primarul.

În prezent bustul se află în zona centrului de copii şi juniori şi nu este pus suficient de bine în valoare. Acesta a fost realizat în cadrul unui proiect al municipalităţii prin care s-a dorit crearea unei „rotonde a personalităţilor”. Intenţia nu a fost materializată, dar nici abandonată, după cum ne-a precizat astăzi primarul Pendiuc. Rotonda ar urma să fie amplasată în Grădina Publică (fostul Parc 1907).

Citiți și: Știrea zilei despre noul Stadion din Trivale! Tocmai se întâmplă!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90