Donaris 930 x 122

caini

adapostcainicampulung06

CÂINI ŞI PISICI DIN TOPOLOVENI, LA STERILIZARE. CAMPANIA SE PRELUNGEŞTE.

Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor, în colaborare cu asociaţiile „Tiere in Not e.V.” din Germania şi „Tierhilfe K.O.S” din Austria, a derulat în perioada 9-13 septembrie campania de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor cu şi fără stăpân din orașul Topoloveni şi împrejurimi.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Alături de doctorii veterinari argeşeni implicaţi în campanie s-a aflat şi o echipă medicală germană, care a făcut, pe lângă sterilizări, şi alte operaţii cu un grad de complexitate mai ridicat. În decurs de 5 zile au fost sterilizate 176 de animale (câini şi pisici), alte animale fiind supuse unor intervenţii chirurgicale şi tratamente medicale. Animalele au beneficiat de control medical şi deparazitare.

Pentru că aceste acţiuni sunt foarte importante atât pentru animale, cât şi pentru comunitate, în scopul diminuării populaţiei canine comunitare şi pentru că a existat interes din partea deţinătorilor pentru sterilizarea animalelor proprii, va fi organizată și o a doua etapă, în perioada 18-20 septembrie. Campania se desfăşoară la Primăria Topoloveni.

Citiți și: Asigurare obligatorie pentru câini

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90