New Profesional Consult 930 x 122

diesel

DECIZIE SURPRINZĂTOARE: RENUNȚĂM LA MOTOARELE DIESEL

Decizie surprinzătoare. Renunțăm la motoarele Diesel. Toyota România a eliminat din gamă motorizările diesel pentru Yaris, Auris şi RAV4, scrie Ziarul Finaniciar.

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

Singurele modele care încă mai sunt disponibile cu propulsoare pe motorină sunt cele care nu au în gamă sisteme hibride de propulsie, însă cel mai probabil de anul viitor chiar şi pe Avensis, modelul de clasă medie ar putea dispărea dieselul.

În gama Toyota, motoarele diesel se vor mai regăsi cel mai probabil pe maşinile mari de teren precum Land Cruiser sau Hilux.

Citiți și: PROPUNERE PENTRU PRIMĂRIE: PARCARE GRATUITĂ ÎN TOT ORAȘUL

”Nu mai avem pe stoc motorizări diesel pentru Auris sau RAV4. Pentru Avensis avem în continuare motorizări diesel, dar nu ştim dacă vom mai avea şi anul viitor. Acum ne concentrăm pe hibride.”, a declarat potrivit zf.ro, un consultant de vânzări din cadrul reţelei de dealeri de pe piaţa locală.

Decizia este una surprinzătoare, ținând cont de faptul că România este o ţară cu foarte multe autoturisme cu motor diesel datorită consumului scăzut. Pe de altă parte, Toyota este pe piaţa locală lider absolut la hibride.

Vă reamintim că în Pitești s-a luat o măsură prin care se încurajează cumpărarea de maşini hibride şi electrice. Amănunte, AICI. (Sursă: zf.ro, Titlul și editarea: ePitești.ro, Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3