EcoMoto 930×122

dacia

EDIȚIE SPECIALĂ DACIA DUSTER

Dacia deschide comenzile pentru noua sa serie limitată Evasion. Dezvoltată ca parte a parteneriatului dintre Federația Franceză de Surf și Dacia, această serie limitată este disponibilă pentru comandă numai în Franța de la 1 septembrie 2020, scrie Promotor.ro.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Numită Evasion, această serie limitată se bazează pe nivelul de echipare Comfort al Dacia Duster. Este îmbogățit cu o culoare gri (Grivé Pearl) pe pragurile ușii care amintește de lumea surfingului și este echipat încă din standard cu cheia de acces tip „Mâini libere” și pachetul exterior format din:

-Capacele oglinzii în nuanță cromat satinat

Citiți și: Alertă la Dacia!

-Bare longitudinale pentru acoperiș crom satinat

-Geamuri spate nuanțate întunecat

– Evacuare cromată Seria Duster Evasion Limited este disponibilă pe versiunile 4×2 cu motoare Blue dCi 115 și ECO-G 100 cu dublu combustibil (benzină + GPL). Fiind vorba de o colaborare între Federația Franceză de Surf și Dacia, ediția limitată este dedicată francezilor

Prețul pentru un Duster serie limitată Evasion începe de la 16.550 de euro pentru versiunea GPL și de 19.150 pentru cea cu motor diesel. Aceasta este oferta pentru piața franceză.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90