930 x122 grota rece

dacia

„FRATE” PENTRU DUSTER. CE PREGĂTEȘTE RENAULT

„Frate” pentru Duster. Ce pregătește Renault. Renault va lansa pe piață un super Duster, informează challenges.fr. Noul model va fi fabricat pentru Rusia, pe de-o parte, și China și Coreea de Sud, pe de alta.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Dimensiunile vor fi identice cu ale actualului Duster, dar mașina va fi mai rafinată, mai confortabilă și mai scumpă. Oficialii Renault nu oferă mai multe detalii tehnice.

Pentru Rusia, noul SUV va fi produs pe platforma actuală a modelului fabricat la uzina Automobile Dacia din Mioveni, însă sub sigla Renault, nu Dacia. „Fratele” Dusterului va fi prezentat în premieră la Salonul Auto din Moscova din vara acestui an, urmând să fie comercializat în Rusia începând din 2019.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Pentru Asia, super Duster ar urma să fie produs pe o viitoare nouă platformă CMF-B, pe care vor fi construite viitoarele Logan și Sandero. Pe piețele auto din China și Coreea de Sud ar urma să intre în 2019 sau 2020.

Este posibil ca noul Duster să fie comercializat și în Europa sub sigla Dacia, dar nu mai devreme de anul 2020, potrivit sursei citate. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90