930 x122 grota rece

george dincă

NOUTATE LA REGISTRUL AUTO ROMÂN

Începând din luna februarie a acestui an programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor Registrului Auto Român (RAR) va fi prelungit într-o zi din cursul săptămânii de lucru.

Citiți și: ePitești a avut dreptate: show incendiar, în Pitești! Artist de NEEGALAT!

Astfel, în fiecare zi de joi clienții vor putea beneficia de serviciile RAR până la ora 20, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte dintre angajații Registrului.

„Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului față de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei.”, declară inginerul George Dincă, directorul general al Registrului Auto Român.

Citiți și: RAR, anunț deosebit de important pentru deținătorii de vehicule. Document obligatoriu

Acum în reprezentanțele RAR programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 8 – 16 de luni până joi și 8 – 13:30 în zilele de vineri.

Vă amintim că obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă în două moduri: fie completând toate datele din formularul pus la dispoziție pe pagina www.rarom.ro, fie apelând serviciul Call Center la numărul de telefon cu tarif normal 021-9672.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90