930 x122 grota rece

dacia

NOUA MARCĂ JETTA A GRUPULUI VW, GATA SĂ CONCUREZE DACIA PE PIEȚELE LUMII

Volkswagen Group ia în calcul o extindere a piețelor pe care să lanseze noul său brand, Jetta, care ar putea ajunge să concureze Dacia, potrivit profit.ro.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă cu un important dealer auto. S-au depus actele

Volkswagen caută de mai mulți ani o soluție pentru a penetra piețele unde prețul este foarte important, cum sunt India sau America de Sud, grupul fiind însă foarte atent la poziția mărcilor existente, care ar putea suferi din cauza vânzării de produse ieftine.

Jetta ar putea fi această soluție și ar deveni un adversar puternic pentru Dacia pe toate piețele pe care marca românească se vinde, dar și pe cele pe care modelele sale sunt vândute sub marca Renault. Marca Jetta a celor de la Volkswagen este prima experiență de acest fel a grupului, când un model devine brand. Marca este poziționată independent pe piață, dar cu elemente ușor de recunoscut ca făcând parte din “lumea Volkswagen”, după cum este descrisă oficial. Logo-ul mărcii Jetta reprezintă litera J stilizată, care seamănă izbitor cu logo-ul Dacia.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

(Sursa info și foto: Profit.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90