930×122 CAPRA 5

sc next automobile srl

NOUA TOYOTA YARIS BI-TONE, LUATĂ CU ASALT DE PITEȘTENI

Primăvara a adus odată cu ea și lansarea noului model Yaris Hybrid Bi-Tone, disponibil în showroom-ul Toyota de pe autostrada Prundu-Pitești.

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

Designul dinamic exprimă un stil propriu, reușind să atragă atenția doamnelor, care au venit în număr mare să testeze viitorul star al șoselelor. Culorile Bi-Tone, designul interior inteligent și ergonomia oferă acea senzație percepută atunci când lucrurile sunt exact așa cum îți dorești să fie: frumoase și de cea mai înaltă calitate.

Vizitatorii showroom-ului Toyota au posibilitatea să testeze sistemul de propulsie hybrid, reprezentanții de la showroom garantând că aceștia vor iubi din nou șofatul în traficul urban. Pentru a se adapta stilului de condus, dar și nevoilor de deplasare, noul Yaris vine cu o diversitate unică de motorizare în segment: hybrid, benzină și diesel.

Citiți și: DECIZIE SURPRINZĂTOARE: RENUNȚĂM LA MOTOARELE DIESEL

Transmisia Multidrive S combină rafinamentul unei cutii automate și caracteristicile de consum ale unei transmisii manuale. Iar prin reglarea continuă, fluidă a raporturilor, Multidrive S asigură un raport optim între performanțe și consum, oferind, totodată, și opțiunea Sport. Mai mult, noul Yaris are unul dintre cei mai mici coeficienți aerodinamici din segment, ceea ce adaugă eficiență componentei strict estetice, în timp de camera video retrovizoare te ajută să parchezi ușor și în siguranță.

Surpriză! Poți câștiga un weekend cu automobilul condus de inteligență și definit de frumusețe! Până pe 31 martie Toyota îi așteaptă pe piteșteni în showroom-ul său la un test-drive, să facă o poză alături de noul Yaris Bi-Tone și să urce poza pe pagina de concurs dedicată: http://toyotamea.ro/concurs-yaris-bi-tone/. Toți cei înscriși vor putea câștiga:

-Premiul cel mare: un weekend alături de Yaris Bi-Tone

-Premiul al doilea: o geantă Bi-Tone special creată.

Participanții la concurs care se prezintă într-o ținută Bi-Tone (doar 2 culori vestimentare, în combinațiile versiunii) și care urcă poza pe pagina concursului vor avea 3 șanse la extragere în loc de una. Condusul sună deja mai distractiv, nu-i așa?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3