dacia

UN NOU DIRECTOR LA DACIA MIOVENI

Graham Lawrence Aylett este noul director executiv al Direcţiei Logistice România a Grupului Renault, situată pe platforma industrială de la Mioveni. Aylett preia această responsabilitate de la Ştefan Gaibu, care va ocupa postul de şef Proiect Operaţiuni Logistice ALE (Alianţa Logistică Europa) Corporate la Renault în Franţa.

Citiți și: Mioveni: Campania de depistare a leziunilor de col uterin, un real succes!

În vârstă de 43 de ani, Graham Lawrence Aylett, de origine britanică, a urmat studii de Logistică şi Supply chain management. Are o experienţă profesională îndelungată în domeniul logisticii auto, obţinută la Centrul de Piese de Schimb Renault – Nissan din Lutterworth, Marea Britanie, acolo unde și-a început activitatea în anul 1991. Până în 2010 a avut o serie de responsabilităţi în calitate de şef proiect sau şef al Centrului logistic. S-a alăturat mai apoi Grupului Renault România în fruntea Centrului de Piese de Schimb de la Oarja (parte a Renault Comercial România), în calitate de director. Din iunie 2016 ocupă funcţia de director al Direcţiei Logistice de la Mioveni.

Situată pe platforma industrială de la Mioveni, Direcţia Logistică asigură atât expedierea componentelor vehiculelor din gama Dacia, Renault şi Nissan către uzine din lume ale Alianţei Renault –Nissan, cât şi a vehiculelor finite pe teritoriul României şi la export, către reţeaua comercială. Direcția Logistică cuprinde şi centrul logistic AILN (Alliance International Logistic Network), care a împlinit anul trecut 10 ani de existenţă.

Citiți și: Mioveni: Peste 650 de persoane s-au vaccinat, în ultimele două zile

AILN Mioveni asigură importul și expediţia pieselor către uzine ale Alianţei Renault-Nissan din lume. În total, la nivelul Grupului Renault există 10 centre logistice AILN, centrul din România, de la Mioveni, fiind cel mai mare.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441