Donaris 930 x 122

dacia

VICELIDERUL SINDICATULUI DACIA, PE FONDUL CRIZEI COVID-19: „NU SUNT DE ACORD SĂ MAI CONTINUĂM ACTIVITATEA”

De aproape două săptămâni umblă zvonul potrivit căruia uzina Dacia de la Mioveni ar urma să se închidă temporar pe fondul răspândirii rapide a noului coronavirus.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Oficial însă, constructorul de mașini nu a făcut nicio precizare concretă cu privire la o decizie în acest sens pentru fabrica din România.

După ce, luni, 16 martie 2020, Grupul Renault a anunțat că oprește temporar toate fabricile sale din Franța, salariații de pe platforma Colibași cred că a devenit doar o chestiune de ore până la închiderea temporară și a activității de la Automobile Dacia.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Ion Iordache: „În primul rând trebuie să fim noi de acord să mai continuăm”

Viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia confirmă că măsura este analizată la modul cel mai serios de patronat și SAD.

Suntem în discuții. Analizăm ce măsuri luăm în vederea protejării salariațior față de acest virus. Mâine avem o ultimă discuție pe tema aceasta”, precizează pentru ePitești.ro Ion Iordache, vicepreședintele Sindicatului Autoturisme Dacia .

Întrebat care a fost, până acum, poziția patronatului față de această ipoteză, viceliderul sindical spune:

În primul rând trebuie să fim noi de acord să mai continuăm. Eu, personal, nu sunt de acord să mai continuăm activitatea, dar nu sunt singur aici. Miercuri o să discutăm din nou”.

Amintim că Grupul Renault a precizat, referitor la continuarea activităților de producție în uzinele sale din Europa, că aceasta depinde de situația din fiecare țară.

Citește AICI ce spuneau, săptămâna trecută, viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia (SAD), Ion Iordache, și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, despre zvonurile cu privire la o posibilă închidere temporară a uzinei de la Colibași.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3