Donaris 930 x 122

coronavirus

IORDACHE ȘI GEORGESCU, DESPRE ZVONURILE PRIVIND ÎNCHIDEREA TEMPORARĂ A UZINEI DACIA

Zvonurile vehiculate în ultimele zile, mai ales printre angajați, cu privire la închiderea temporară a uzinei Automobile Dacia din Mioveni pe fondul unor măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului sunt infirmate de viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia (SAD), dar și de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Citiți și: Care sunt simptomele noii tulpini COVID?

„Eu nu știu să se fi decis așa ceva. Nici nu confirm, nici nu infirm, dar n-au existat discuții în acest sens. (…) Atmosfera în uzină e ca în toată țara, lumea e îngrijorată”, declară pentru ePitești viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia, Ion Iordache.

În schimb, se așteaptă o diminuare a activității uzinei de la Colibași.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 27 noiembrie

„Nu s-a pus problema opririi activității. Probabil că vor micșora producția din cauza stocurilor de materie primă. Ei primesc o parte din materia primă din Europa. Știu săptămâna trecută când se plângeau că le sosește din ce în ce mai puțină materie primă din Europa”, ne declară, la rândul său, primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

„Probleme de aprovizionare pot să existe. Nouă ne vin piese din toate zonele lumii”, completează viceliderul Ion Iordache.

Anul trecut, vânzările totale ale grupului auto Renault au scăzut cu 3,4%, până la 3,753 de milioane de vehicule. În schimb, vânzările mondiale de autoturisme şi utilitare marca Dacia au crescut tot anul trecut cu 5,1%, până la 736.570 de unităţi.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441