930 x122 grota rece

ford

VIDEO: NOUL FORD PUMA ST, LANSAT PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

Ford a lansat noul model Puma ST. Este primul SUV de înaltă performanţă produs la fabrica de automobile de la Craiova. Maşina a avut parte de o lansare spectaculoasă, pe Transfăgărăşan.

Citiți și: Anunțul zilei de la șeful Dacia!

„De astăzi, Craiova apare pe harta Ford Performance. Ford Puma ST, produs la Craiova, este primul SUV european al gamei Ford Performance, cu motor 1.5 l EcoBoost – 200 CP, primul diferențial mecanic cu alunecare limitată (LSD) din segment. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Am luat cea mai avansată mașină construită vreodată în România și am condus-o pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, Transfăgărășan”, au scris reprezentanţii Ford România pe Facebook.

 

Citiți și: Câţi kilometri mai poţi conduce după ce s-a aprins becul roşu

 

Ford Puma ST intră în producția de serie la uzina Ford Craiova în Octombrie 2020 şi tot atunci încep şi livrările către clienţi.

(Sursa Video: Facebook – Ford România)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90