Donaris 930 x 122

abonamente

BILETE ȘI ABONAMENTE ONLINE LA CINEMA ”BUCUREȘTI” ȘI FILARMONICĂ

Începând de astăzi, cinefilii pot achiziționa și online bilete pentru filmele care vor rula în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18, la Cinematograful „București”. Biletele pot fi procurate de pe site-ul www.bilete.ro, dar și de la casa de bilete a cinematografului piteștean.

Citiți și: E gratis pentru oamenii din Ucraina

Sâmbătă, 13 iulie 2019, la Cinema „București” va rula filmul „Să înceapă jocul”, în regia lui Steven Spielberg, iar duminică, 14 iulie, „Voxlux”, cu Natalie Portman și Jude Law.

De asemenea, din septembrie, de pe același site, www.bilete.ro, vor putea fi achiziționate și biletele și abonamentele care vor fi puse în vânzare pentru prima parte a stagiunii a XIII-a a Filarmonicii Pitești.

Citiți și: Concert simfonic extraordinar dedicat Simfoniei Lalelelor, în Parcul Lunca Argeșului

Astfel, va fi posibilă vânzarea, cu titlu neexclusiv, în contul Filarmonicii, de bilete prin rețeaua bilete.ro (www.bilete.ro), cu opțiune de livrare prin curierat, prin casieriile proprii sau ale partenerilor bilete.ro (Poșta Română și magazinele Telekom/Germanos și Vodafone).

Vânzarea biletelor/abonamentelor în format fizic se va face prin intermediul sistemului de printare bilete al bilete.ro („sistem de ticketing”). Vânzarea biletelor în format electronic (tipărite de cumpărătorii clienți de bilete) se va face prin intermediul website-ului www.bilete.ro.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3