New Profesional Consult 930 x 122

cinema trivale

CINEMA TRIVALE, DE MÂINE O NOUĂ GRILĂ DE FILME

De mâine, 20 februarie, la Cinema Trivale cinefilii se vor putea bucura de o nouă grilă săptămânală de filme (vezi tabelul de mai jos).

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Ca de obicei, oferta este generoasă și include premiere și avanpremiere de top. Nu vor lipsi filme care au șanse să câștige în aceste zile Oscarul: „The Theory of Everything”, „Boyhood” și „Whiplash”.

Comediile („The Weeding Ringer”), poveștile extreme de dragoste („Fifty Shades of Grey”) sau filmele de animație numai bune pentru copilul dumneavoastră („The Penguins of Madagascar” sau „Big Hero 6”) alcătuiesc la Cinema Trivale o grilă perfectă pentru cinefili.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Vă reamintim că rezervări la Cinema Trivale din Piteşti se fac la numerele de telefon 1377 sau 0374.472.828/29 şi 0374.341.733 şi online la http://www.cinematrivale.ro/program/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90