Donaris 930 x 122

Arges

CUMPLIT! UN ACTOR DIN ARGEȘ A MURIT LA DOAR 25 DE ANI

Premiul pentru scenariu în 2013 la Festivalul de Film Digital şi al Efectelor Speciale „Future Movie” din Galaţi, iar anul trecut trofeul „Geo Saizescu” pentru cel mai bun film din festivalul cu același nume destinat studenților. Sunt premii obţinute de „Tremurul liniştii”, film în care a jucat Iulian Ivan, un argeșean frumos și talentat din comuna Bascov, satul Valea Ursului, care se afla la început de drum în magica lume a actoriei.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Iulian era absolvent al Liceului Teoretic „Ion Barbu” şi al Facultății de Ştiinţe Socio Umane a Universității Pitești, specializarea Istorie. Marile lui pasiuni au fost actoria, istoria și fotbalul, fiind un suporter devotat al echipei FC Argeș.

În urma unei boli necruțătoare, vineri, la 25 de ani, s-a stins din viață. La doar 25 de ani… Ieri a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Dumnezeu să-l odihnească-n pace! (Foto: Facebook)

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90