SMART KIDS 930X122

filarmonica pitesti

Concert cu intrare liberă la Filarmonica Pitești

Concert cu intrare liberă la Filarmonica Pitești.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Filarmonica Pitești și Centrul Cultural Pitești organizează luni, 8 martie, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional, spectacolul dedicat Zilei Internaționale a Femeii, De ziua ta.

După evoluția în concertul de Dragobete și debutul în concertul simfonic din 25 februarie a.c., Grupul Trio Jazz&Pop Pitești va susține un program cu muzică din repertoriul național și internațional de jazz și pop.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

Din partea Centrului Cultural Pitești, vor participa Grupul Zavaidoc, Grupul Folk P620, Olympic Gym Pitești și Clubul Total Dance.

Conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești, vor avea acces doar 30% din spectatori. Aceștia vor purta măști de protecție și se vor așeza pe locurile disponibile din sală. Intrarea este liberă!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA