New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

CONCURS DE ZIUA LUI EMINESCU

Începând din 2011, în fiecare an pe 15 ianuarie, de ziua poetului Mihai Eminescu, este sărbătorită Ziua Culturii Naţionale.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Astfel, Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu școlile gimnaziale ,,George Topârceanu”, Nr. 1 și ,,Liviu Rebreanu” și Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu”, va organiza un concurs de cultură generală dedicat acestei zile. Concursul “Eminescu pentru toți” va avea loc vineri, 15 ianuarie, de la ora 12, la Centrul Cultural Mioveni.

Cu ocazia aceluiași eveniment, se va desfășura și lansarea cărții “Rațiuni poetice” a scriitoarei Floarea Marin Duțulescu și va fi prezentată o expoziție tematică a elevilor de la Cercul de pictură al Centrului Cultural Mioveni, pregătiți de prof. Carmina Iordachi.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Manifestarea se va încheia cu câteva momente artistice oferite de Guitar Club Mioveni (prof. Hamar Levente), Clubul Veseliei (prof. Ionuț Vlad) și voluntarii AIV for Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90