930 x122 grota rece

argeşului

CONCURS SPECTACULOS ÎN MIOVENI

Consiliul Județean Argeș și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, în parteneriat cu Asociația Folcloriștilor Argeșeni „C. Rădulescu – Codin” și Orașul Mioveni – Centrul Cultural, organizează concursul județean al grupurilor vocale și instrumentale, al rapsozilor, soliștilor vocali și instrumentali de muzică populară „Cântecele Argeșului și Muscelului”.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Centrul Cultural Mioveni va găzdui acest concurs-spectacol duminică, 17 aprilie 2016, de la ora 10. Intrarea pentru public va fi liberă!

Vor participa artiști din județ, care vor evolua în cadrul a patru categorii: soliști vocali, soliști instrumentali, grupuri vocale și grupuri instrumentale.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Precizăm că vor fi puse în valoare tradițiile și cântecele folclorice tradiționale și bătrânești, juriul urmând să decidă câștigătorii în funcție de autenticitatea pieselor interpretate. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3