930 x122 grota rece

caragiale

CU ȘI DESPRE CARAGIALE LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Cu și despre Caragiale la Centrul Cultural Mioveni. Joi, 31 ianuarie 2019, de la orele 12:30 și 14, Centrul Cultural Mioveni și instituțiile de învățământ din oraș vor organiza evenimentul ”Cu și despre Caragiale”.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Evenimentul va cuprinde două activități: una, de lectură publică, ”Momente și Schițe – Ion Luca Caragiale” (la care vor participa elevi din instituțiile de învățământ din Mioveni), și o alta, de creație plastică, ”Redescoperirea versurilor lui Caragiale” (la care își vor da concursul elevii cursului de iconografie oferit gratuit de Centrul Cultural Mioveni – prof. îndrumător, Lucia Fulger) (click pe imagine pentru mărire):

Precizăm că evenimentul este organizat pentru omagierea a 167 de ani de la nașterea marelui dramaturg Ion Luca Caragiale.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90