930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

EVENIMENT “EMINESCU”

2018, anul Centenarului Marii Uniri, începe cu o dată foarte importantă pentru cultura română: împlinirea a 168 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Cu această ocazie, pe 15 ianuarie 2018, de la ora 13, Centrul Cultural Mioveni, împreună cu Primăria orașului Mioveni, va organiza evenimentul “Eminescu – popas cultural în calea Centenarului”.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

Manifestarea se va desfășura la Centrul Cultural Mioveni și va include și o sesiune de comunicări științifice cu invitaţi de prestigiu: prof. univ. dr. Cornel Popescu, poeta Mona Vâlceanu – membră a Uniunii Scriitorilor și poeta Valentina Geambașu.

De asemenea, evenimentul va cuprinde o lectură publică susţinută de elevi din toate unităţile de învăţământ din Mioveni și un workshop “Eminescu – raze selenare în cultura română”, organizat de A.I.V. for Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90