EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE MUZICĂ CORALĂ „D.G. KIRIAC”, ÎN MIOVENI

Centrul Cultural Mioveni va găzdui spectacolul de deschidere a Festivalului Internaţional de Muzică Corală „D.G. Kiriac”, festival care se va desfăşura în perioada 22-29 iunie în mai multe oraşe din Argeş.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Astfel, pe 22 iunie, cu începere de la ora 19, pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural Mioveni va urca ansamblul coral „Politistico Silogos Profitis Ilias” din Grecia, dirijat de Sotiris Doganis. De asemenea, după artiştii eleni publicul va putea asculta şi un recital al Corului Centrului Cultural Mioveni, dirijat de Mihai Iancu.

Totodată, corul din Grecia, invitat la festival de Primăria Mioveni, va concerta şi o zi mai târziu, pe 23 iunie, în Piteşti, în sala mare a Teatrului „Al. Davila”, alături de Corul Colegiului Naţional „I.C.Brătianu”, dirijat de Maria Cosmescu, şi de Corul Centrului Cultural Mioveni.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Ediţia a 23-a a Festivalului Internaţional de Muzică Corală „D.G. Kiriac” va cuprinde spectacole în Mioveni, Piteşti şi Topoloveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3