Donaris 930 x 122

Casa Sindicatelor

ÎNCEPE FESTIVALUL ”SUS PE ARGEȘ LA IZVOARE”

Începe Festivalul ”Sus pe Argeș la izvoare”.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Școala Populară de Arte și Meserii, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, defăşoară în perioada 1-2 noiembrie la festivalul “Sus pe Argeș la izvoare” – Festival Concurs Internațional de Muzică Populară – interpretare vocală și instrumental.

Concursul (1 noiembrie) și Gala laureaților (2 noiembrie) au loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, de la ora 18. Invitațiile se dau nominal și se găsesc la sediul Școlii Populare de Arte din Bd. Republicii nr. 66, Pitești.

Citiți și: Vicele CJ Argeș urmărit penal de DNA! Prejudiciu enorm!

Invitați în recital sunt: Mihaela Chirițescu Jugaru, Elena Sima, Vasile Răducu, Mihaela Lucia Pițigoi, Veronica Lozovenu, Marius Bălan, Cătalin Iancu, Ansamblul “Doruri muscelene” coordonat de Ion Liviu Iana, Grupul “Flori argeșene”, coordonat de Alexandra Ana-Maria Tăbuș, Grupul “Fii Argeșului”, Ansamblul “Doruri de câmpie” din Hârsești, Corul Seminarului Teologic din Curtea de Argeș și Ansamblul de dansuri al Școlii Populare coordonat de Gabriela Cristian Tănase.

Acompaniamentul va fi asigurat de taraful Școlii Populare de Arte, dirijor Iancu Cătalin.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3