EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

LANSARE DE CARTE ÎN MIOVENI: “TIMPUL CHINEI”

Lansare de carte în Mioveni: “Timpul Chinei”. Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Editura Corint, Radio China Internațional și Asociația ChinaRo, vă invită la o inedită lansare de carte.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Pe 29 mai 2018, de la ora 11, la Centrul Cultural Mioveni, jurnalistul Dan Tomozei își va lansa volumul “Timpul Chinei”.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Este un proiect care include și o expoziție de fotografie pe mătase, precum și o amplă și interesantă prezentare a culturii, economiei, educației, societății și istoriei Chinei și impactul acestora asupra zonei noastre europene.

„Timpul Chinei” este despre oameni, locuri și detalii surprinse în fotografii, în care sunt criptate visele, ambițiile și încăpățânările unui popor despre care se poate vorbi cu invidie și pasiune, mai ales dacă ajungi să îl cunoști și să îl accepți.”, spune Dan Tomozei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3