930×122 CAPRA 5

sala

TUDOR GHEORGHE, SPECTACOL ÎN PITEŞTI CU CASA ÎNCHISĂ

,,Adio, doamnă!”, aşa se numeşte spectacolul eveniment pe care maestrul Tudor Gheorghe îl va prezenta în premieră în Piteşti astăzi, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Şi de această dată evenimentul se va desfăşura cu casa de bilete închisă, sala fiind total neîncăpătoare pentru admiratorii artistului. Veşnic îndrăgostit de vers, de frumuseţea şi originalitatea muzicii româneşti de odinioară, Tudor Gheorghe nu conteneşte să îşi surprindă audienţa cu experienţe muzicale unice, spectacole inedite, pline de farmec şi rafinament.

Continuând tradiţia şi în această toamnă, menestrelul sufletelor noastre revine în lumina reflectoarelor cu un nou eveniment cultural de marcă, menit să readucă în peisajul actual un tablou muzical veritabil, privit retrospectiv spre muzica Bucureştilor din perioada interbelică.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

Spectacolul „Adio, doamnă!” este definit ca un balsam pentru sufletul românilor. Acesta readuce aminte despre frumuseţea şi momentele de aur ale României din anii ’20-30, în care eleganţa, politeţea şi respectul faţă de semeni se evidenţiau puternic.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3