New Profesional Consult 930 x 122

muzeul judetean

O NOAPTE GRATIS LA MUZEUL JUDEȚEAN – PROGRAMUL COMPLET

După cum v-am informat, Muzeul Judeţean din Pitești îşi va deschide porţile în seara zilei de sâmbătă, 16 mai, cu prilejul Nopţii Muzeului Argeşean. Programul de vizitare, cu intrare gratuită, va fi între orele 19 și 1. Vor putea fi vizitate secțiile de Știinţe ale Naturii și de Istorie, cabinetul Numismatic şi Galeria de Artă “Rudolf Schweitzer-Cumpăna”.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

De asemenea, Noaptea Muzeului Argeşean va însemna și un program cultural-educativ, constând în ateliere pentru copii şi părinţi şi un spectacol muzical, încheiat cu focuri de artificii.

Astfel, timp de două ore, începând de la ora 19:15, copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani vor avea prilejul de a-şi dezvolta creativitatea, de a-şi exprima talentul artistic şi de a descoperi noi modalităţi de distracţie prin participarea la cele 3 ateliere de creaţie organizate simultan: atelierul „Păpuși pe degete” (în cadrul căruia copiii vor decupa, colora și lipi păpuși pentru degete), atelierul de pictură pe sticlă și atelierul de confecţionare „Cutia dorințelor”.

Citiți și: Investiție de aproape 5 milioane de €! În ce stadiu se află lucrările la Muzeul Județean

În plus, în cadrul atelierului de comunicare relațională „Copilul meu are un milion de dorințe. Ce mă fac?!” părinții vor învăța să distingă între nevoile și dorințele copiilor.

Revenim astăzi cu programul complet:

Între orele 19 și 1 – Program de vizitare a Muzeului Județean Argeș

19-19:15 – Program muzical de fanfară, animat de majorete, susținut de elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești

19:15-19:30 – Corul de copii al Liceului de Artă „Dinu Lipatti”

19:15-21:30 – Ateliere de creație pentru copii și atelier de comunicare relațională pentru părinți

19:30-19:45 – Recital susţinut de solistul de muzică populară Eusebiu David, elev la Liceul de Artă „Dinu Lipatti”, solist vocal al ansamblului profesionist Doina Bascovului

19:45-20:15 – Recital al Fanfarei Militare Argeș

20:15-20:30 – Program muzical de fanfară, animat de majorete, susținut de elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti”

20:30-21 – Concert susţinut de orchestra Liceului de Artă „Dinu Lipatti”

21-21:15 – Program muzical de fanfară, animat de majorete,susținut de elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti”

21:15-22:30 – Concert trupa Trei Parale (program de muzică veche românească, inspirat din perioada pre şi postpaşoptistă, cu instrumente tradiţionale româneşti: cobză, fluier, vioară, violoncel)

22:30-22:35 – Foc de artificii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90