EcoMoto 930×122

concurs

OBSERVAȚII ASTRONOMICE ȘI CONCURS DE FRUMUSEȚE, AZI ÎN PITEȘTI

Deschise ieri, Sărbătorile Argeșului și Muscelului vor continua astăzi cu noi evenimente de interes.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Astfel, între orele 13 și 18, în Piața „Vasile Milea” din Pitești cei interesați vor avea la dispoziție telescoape pentru observații astronomice solare. Organizatorii, Muzeul Județean și Asociația Astronomică Urania din București, anunță că vor putea fi observate detalii spectaculoase de pe suprafața Soarelui, explozii solare și petele solare.

Tot astăzi și tot în Pitești va fi organizat concursul „Cea mai frumoasă argeşeancă şi cel mai frumos argeşean purtători ai costumelor populare de sărbătoare”. Competiția se va desfășura cu începere de la ora 17 pe scările de la intrarea principală a Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu”.

Citiți și: Care este cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Pitești

De la ora 18, în Câmpulung Muscel, în Piața Primăriei, vor avea loc o paradă și un spectacol al ansamblurilor folclorice participante la festivalul internațional de folclor „Carpați”, ediția a XXXII-a.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90