New Profesional Consult 930 x 122

expozitie

PICTURI DIN ZECI DE ȚĂRI LA MUZEUL GOLEȘTI

Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii din Goleşti organizează mâine, 28 august, de la ora 12, vernisajul expoziţiei de pictură internaţională pentru tineri „Ocupații tradiţionale din ţara mea”.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Proiectul, ajuns la a V-a ediţie, a fost iniţiat de colectivul ştiinţific al Muzeului Goleşti, în colaborare cu pictoriţa Elena Stoica. Ea este coordonatoarea cercului de pictură „Culoare şi vis” din comuna argeșeană Corbeni.

Inițiativa a constat în realizarea unui concurs internaţional de pictură cu tematică etnografică pentru copii şi tineri din lumea întreagă. În acest an au intrat în concurs peste 2.400 de picturi, din 34 de ţări: Australia, Azerbaijan, Bangladesh, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Croația, Emiratele Arabe Unite, Filipine, Guiana, India, Indonezia, Iran, Kazahstan, Letonia, Lituania, Macedonia, Maroc, Moldova, Nigeria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovenia, Singapore, Sri Lanka, Thailanda, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vietnam şi România.

Citiți și: Pitești: Tabără Națională de Grafică

După preselecţie în competiţie au rămas 148 de finalişti. Dintre ei juriul a selectat, pe categorii de vârstă, 44 de câștigători, care vor fi premiați într-un cadru festiv.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3